Бургери

ВСЕКИ БУРГЕР МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕН ПО ВАШ ВКУС

При нас можете да се насладите на вкусни бургери и тортили! Ние предлагаме голямо разнообразие от бургери, приготвени с прясно и качествено месо, както и наши собствени смеси от подправки, за да осигурим уникален вкус.

Ако сте любители на телешки бургери, нашето заведение е правилното място за вас. Предлагаме вкусни телешки бургери с различни добавки, като сирене, карамелизиран лук и други. Ако обичате пилешки бургери, ще бъдете доволни да чуете, че имаме голямо разнообразие от тях, приготвени с добавка от вкусни сосове.

Освен бургери, предлагаме и вкусни тортили с различни видове месо, с различни добавки, като зеленчуци, топено сирене и картофи. Нашите тортили са приготвени на място с прясно тесто и качествено месо, за да гарантираме максимално удоволствие за вкуса Ви.

Посетете нашето заведение и се насладете на вкусните бургери и тортили, приготвени специално за Вас. В нашето меню ще намерите голямо разнообразие от добавки и сосове, за да може да персонализирате вашето ястие. Очакваме Ви!